Bodes Originalment Entretingudes

DIVERSIÓ PER ALS TEUS CONVIDATS
Animació màgica de bodes
GR Mag especialitzat en bodes

Gonzalo Rodríguez t'ofereix una animació especialment dissenyada perquè el teu esdeveniment sigui inoblidable.
Per a una boda, la màgia és l'acompanyant perfecte - l'entreteniment ideal en el moment precís - mentre els nuvis es fan les fotografies, durant el còctel, durant el repartiment d'obsequis o en els cafès.

GR va recorrent els grups de convidats, els entreté amb una màgia molt directa alhora que impactant, trencant el gel entre les persones que encara no es coneixen.

Contractar mag per a boda
T'agradaria celebrar una boda exitosa?

La teva boda és un dels dies més importants de la teva vida, i només tens una oportunitat per a que tot surti a la perfecció.

El teu desig és que tots els convidats s'ho passin bé i es diverteixin, comptar amb els serveis de GR t'assegura l'èxit de la teva boda: una de les seves claus és entretenir el públic amb un espectacle pensat i dissenyat per a la diversió.

Màgia de prop a la taula dels nuvis, familiars i amics, utilitzant objectes com cartes, monedes, gomes, bitllets, amb una intervenció dels convidats molt propera.

Bodes originalment entretingudes
GR és el teu mag!

La millor sorpresa per a la teva parella… GR mag per a bodes amenitza i entreté la teva boda amb animació de qualitat per als teus convidats, aportant un toc de distinció.

Molts nuvis han confiat ja en l'àmplia experiència de GR Il·lusionista, que transmetent la màgia de la teva boda als teus convidats, transformarà la teva celebració en un dia irrepetible que tots recordaran.

Mentre els nuvis nuvis reparteixen els records, GR Mag amenitza les taules de convidats amb una màgia dinàmica i divertida.

ELS NUVIS OPINEN

Gran mag i gran persona. Tots els que van venir al casament van quedar encantats amb el seu espectacle i la màgia de prop que va fer per les taules. Es va emmotllar i ens va fer riure i recuperar la il·lusió en la màgia.
No dubteu a contractar-lo!

Nùria BotéA tothom li va agradar. Està dirigit per a totes les edats! Els nens no se separaven d'ell! Va ser un professional en tot moment. El recomano al 100%! Des que el vaig contractar al principi.
Sempre em va contestar molt ràpid!

Jennifer Martínez

Comptar amb Gonzalo va ser tot un encert, va amenitzar els cafès mentre repartíem els detalls als convidats i van quedar encantats i al·lucinats! Avui per esmorzar tots intentaven esbrinar com ho va fer!
Moltes gràcies!

Meri PalomoThank you Gonzalo!! We loved the tricks you showed us, I can't thank you enough for making my new husband so happy!
I attach some photos for you.
Thank you again very much.

Zara and Mike

No esperis fins a l'últim moment i fes la teva reserva ja! Reservar