Animació d'Aniversaris

SORPRÈN ALS TEUS CONVIDATS
Màgia per a aniversaris infantils
Mag per aniversaris infantils

Contracta l'espectacle de GR Il.lusionista per aniversaris infantils, fer feliços als teus fills és fàcil! Un regal original i divertit, l'espectacle participatiu de GR combina la màgia més impactant amb l'humor i la comèdia.

La contractació del mag GR és sens dubte la millor opció per animar una festa infantil.

Mag per aniversaris d'adults
Busques un mag per aniversaris d'adults?

El mag GR realitza un espectacle dissenyat exclusivament per aniversaris d'adults. Guions divertits, sorprenents efectes on participen tots els convidats experimentant la màgia en les seves pròpies mans.

GR és un mag habitual en l'escena de les festes d'aniversari. El seu encant i carisma li serveixen per barrejar-se entre els convidats, ja siguin joves o adults i entretenir-los amb els seus divertits números de màgia.

Animació d'aniversaris
Actuació de màgia per aniversaris

Pots triar entre dues possibilitats:
Màgia de prop. GR Mag va recorrent la sala, actuant de grup en grup i realitzant efectes de màgia de prop. Ideal per a l'animació de la festa abans del pastís d'aniversari.

Màgia de saló. GR Mag realitza un espectacle amb la col.laboració de tot el públic. Els convidats participen activament en els números de màgia del mag d'aniversaris. Ideal per animar la celebració després del pastís.

PER QUÈ TRIOMFEN ELS ESPECTACLES DE GR IL.LUSIONISTA?
  • Compta amb una experiència de més de 15 anys actuant en aniversaris.
  • La seva màgia és sempre participativa, amb la constant intervenció del públic.
  • Coneix els secrets de com conduir als nens.
  • Sap sorprendre tant a nens com adults, apte per a totes les edats.
  • El veritable protagonista és la persona que celebra l'aniversari.
TESTIMONIS

El dia 8 de desembre el meu marit va fer 40 anys!!! Li vaig fer una festa sorpresa, i GR ens va sorprendre amb uns trucs de màgia que ens van agradar moltíssim a tots. La veritat és que va estar increïble. Si voleu fer quelcom diferent i divertit us el recomano!!! Salutacions!!

Rocío MonteroL'actuació del mag GR va ser molt bona, perquè va fer participar tant a petits com a adults depenent del truc que hagués de realitzar. Tant els convidats com nosaltres mateixos vam quedar molt satisfets amb la seva actuació.

Cisco Rosich

Em plau recomanar la màgia de GR Il.lusionista, fa dies el vaig contractar per a l'aniversari de la meva filla, i va ser espectacular, molt participatiu amb els nens i adults.
Moltes gràcies GR!

Christian GonzálezEns va agradar moltíssim, els nens s'ho van passar molt be! Gràcies per la teva professionalitat, estic segura que el Marc et recordarà...
Gràcies i molta sort!

Mònica Borràs

Aclareix qualsevol dubte que tinguis consultant la secció Preguntes Freqüents Consultar PP.FF.