Mag per a Comunions

FESTES ENTRETINGUDES
Comunions súper divertides
Contracta a GR Il.lusionista i faràs feliços als teus fills!

GR és un mag professional amb més de 15 anys d'experiència en comunions, un factor fonamental a l'hora de crear un espectacle que s'adapta perfectament a les condicions de la vostra celebració.

Un mag per a comunions com GR Il.lusionista agrada tant a nens com adults, tota la família es diverteix participant en el seu entretingut espectacle de màgia.

Actuació de màgia per a comunions
El veritable protagonista és el nen que celebra la comunió

És el seu moment màgic i tot l'espectacle gira al seu voltant, convertint-se en l'ajudant del mag de comunions. GR gaudeix actuant per a nens, els seus jocs de màgia estan impregnats d'humor i diversió.

Els nens s'ho passen d'allò més bé, GR Il.lusionista és un mag que coneix la manera de conduir als més petits perquè puguin gaudir d'un espectacle dissenyat a la seva mida.

Mag per a comunió
Quina és la clau de l'èxit a les comunions de GR Il.lusionista?

L'objectiu de GR és entretenir el públic, que petits i grans es diverteixin i s'emportin un agradable record de la comunió.

Els números que GR Il.lusionista realitza no estan basats en aparells trucats, a GR li agrada utilitzar les seves tècniques manipulatives que el públic valora amb entusiasme.

LES ACTUACIONS DE GR IL.LUSIONISTA - COMENTARIS

GR, estem molt contents d'haver gaudit del teu espectacle. Tothom va quedar meravellat i van gaudir molt. Realment ets un Súper Mag, moltes felicitats. Moltes gràcies per tot i esperem tornar a trobar-nos.
Salut i feina!

Jaume i RoserEl passat 22 d'abril vam contractar a GR Il.lusionista per animar la comunió de la nostra filla Blanca i va resultar tot un èxit. Tant grans com petits vam gaudir de l'espectacle. Súper recomanable!
Moltes gràcies per tot GR.

Noemí i Joaquim

Vam tenir la gran sort de trobar-te per posar el punt final de festa, ens ho vam passar molt bé... tindrem sempre un molt bon record i això es d'agrair molt. Recomanem 100% la teva actuació, el teu saber estar i la teva simpatia. Moltes gràcies per tot, salutacions.

Esther i Nando

Demana ja el teu pressupost i et contestarem en menys de 24 h! Pressupost